додому Новини У Черкасах викрали два автомобілі (ФОТО)

У Черкасах викрали два автомобілі (ФОТО)

0

Дві автівки за тиждень викрали у Черкасах невідомі. У соцмережах власники просять допомогти віднайти автомобілі та звернулися із заявами до поліції.

Перший випадок стався у ніч з 18 на 19 лютого у Південно-Західному районі. Там з-під будинку за адресою вул. Тараскова, 2-4 викрали ВАЗ-2111 (універсал). Про це пише у спільноті "Услышано Черкассы" власниця машини Наталія Фур’яка.

"Ми з чоловіком більше року тому купили цю машину. Протягом року чоловік збирав її по гвинтиках і гаєчках, але щастя тривало недовго. Уночі нашу "ласточку" викрали з-під будинку. Особливі прикмети: ВАЗ-2111 темно-зеленого кольору, номерний знак СА9831АМ. Лобове скло з боку пасажира тріснуте. Стандартні алюмінієві диски пофарбовані у чорний колір. За повернення автомобіля гарантуємо винагороду", – написала вона.

Вже 24 лютого не побачила під будинком свого автомобіля черкащанка Юлія Силка, яка живе у мікрорайоні "Митниця".

"Вкрали машину Mitsubishi Outlander XL 2007 року випуску, номерний знак ВН9372НС. Стояла біля будинку по вул. Гагаріна, 55. Розумію що шанси повернути її мізерні, прошу в кого є будь яка інформація про її місцезнаходження, прошу повідомити", – написала вона у Facebook.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у середмісті Черкас маршрутка і тролейбус застрягли у ямах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version