додому Новини Черкащина У Черкасах відбувся День громадського здоров’я

У Черкасах відбувся День громадського здоров’я

0

З 6 по 13 квітня у Черкасах проводиться Тиждень громадського здоров’я. Під егідою обласної державної адміністрації, обласної та міської рад, в Долині троянд відбувся святковий захід "День громадського здоров’я", метою якого було привернути громадську увагу до проблем і питань охорони здоров’я населення, повідомляє прес-служба Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Святковий захід розпочався з урочистого внесення прапорів України, області, міста в кортежі велосипедистів комплексної дитячої юнацької спортивної школи № 2 міської ради та спортсменів-бігунів спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської обласної ради.

Його було урізноманітнено концертною програмою, виступами творчих колективів, показовими виступами спортсменів, майстер-класами з декоративно-ужиткового мистецтва, спортивно-ігровою програмою, командним квестом "Здоров’я". До квесту було залучено 11 профільних інформаційних станцій-локацій.

Учасниками цікавої та пізнавальної квест-програми "Здоров’я" були команди учнів 7-10 класів 8 загальноосвітніх шкіл м. Черкаси, позашкільного навчального закладу "Багатопрофільний молодіжний центр" департаменту освіти та гуманітарної політики, спортсмени гуртка національного спортивного хортингу "Стимул" центру дитячої та юнацької творчості та двох комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл Черкаської міської ради – морське багатоборство та тріатлон.

Проведений святковий захід був спрямований на профілактику, зміцнення здоров’я населення, збільшення тривалості активного та працездатного віку, заохочення та пропаганду здорового способу життя. Все це – основна мета акцій, заходів, квестів свята.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відбулося свято юних панянок.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version