додому Новини У Черкасах "вербують" борців з корупцією

У Черкасах "вербують" борців з корупцією

0

Когорту вже існуючих громадських організацій Черкащини, які основним видом своєї діяльності називають боротьбу з корупцією, поповнили ще дві громадські структури.

Так, до лав новоствореної "Антикорупційної гвардії" закликає приєднуватися черкащан "Громадський рух "Народний контроль". До неї запрошують усіх активних громадян, незалежно від їх партійного спрямування. У "гвардії" регламентують 5 спільних антикорупційних завдань: не брати участь у "побутовій" корупції; ловити хабарників "на гарячому"; перевіряти, як витрачаються бюджетні кошти; контролювати призначення на держпосади та ділитись антикорупційним досвідом з іншими.

Водночас у Черкасах розгортає свою діяльність і черкаський осередок "Антикорупційного Руху". Вони також запрошують громадських активістів, волонтерів та "всіх людей доброї волі й чистого сумління" для боротьби з корупцією у всіх сферах життя.

Як вдалося з’ясувати vikka.ua, обидва проекти у перспективі мають політичну мету: наразі організації, за якими стоять відомі українські політики ("Антикорупційна Гвардія" – Дмитро Добродомов, "Антикорупційний рух" – Валентин Наливайченко), об’єднують прихильників, щоб надалі розбудовувати партійну структуру та брати участь у місцевих виборах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський податківець відмовився від хабара.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version