додому Новини У Черкасах створюють велопатрулі (ВІДЕО)

У Черкасах створюють велопатрулі (ВІДЕО)

0

З початку травня в місцях відпочинку вводитимуться додаткові наряди міліції, які нестимуть службу на велосипедах. Велопатрулі будуть виконувати свої обов’язки на території місцевих парків, а також в інших людних місцях, особливо під час проведення масових заходів.

Як повідомляють у прес-службі УМВС у Черкаській області, велопатруль є набагато мобільнішим у місцях відпочинку людей, адже на велосипеді працівник міліції зможе проїхати там, де це неможливо зробити автомобілем.

Форменний одяг співробітників батальйону патрульної служби, які задіювалися у таких патрулях, помітно відрізнятиметься від звичного синього: правоохоронці будуть одягнені в темні футболки з шевронами та написати "Міліція", у темні джинси та темні кросівки. Окрім цього, патрульні забезпечуватимуться раціями, засобами захисту та затримання.

У міліції стверджують, що впровадження таких чергувань минулого року показало себе з позитивного боку. Завдяки велопатрулям вдається оперативніше за піші реагувати на кримінальні правопорушення, завдяки своїй маневреності є змога дістатися до важкодоступного для автопатруля місця події та затримати порушників.

Наразі на охорону громадського порядку задіюється 2 велопатрулі, однак в подальшому їхня кількість збільшуватиметься.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version