додому Новини У Черкасах проведуть благодійний бал задля порятунку хворого хлопчика

У Черкасах проведуть благодійний бал задля порятунку хворого хлопчика

0

У суботу, 27 травня, в палаці культури "Дружба народів" проведуть благодійний захід "У країні чарів Аладіна". Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Маленьких черкащан та їхніх батьків запрошують поринути в атмосферу казки й водночас цим допомогти в лікуванні дворічного Дениса Гончарука, у якого вроджена вада серця.

На свято організатори запрошують діток віком від 3 до 15 років та їхніх друзів і батьків, усіх тих, хто вірить у казку.

На відвідувачів заходу, який триватиме впродовж двох годин – з 18:00 до 20:30, чекає яскрава та насичена програма, зокрема

дитячий показ мод (колекції весна – літо 2017), квест-ігри, вогняне шоу, аніматори й міми, ляльки-велетні, дитяче бармен-шоу, фокусники, шоу мильних бульбашок, живі скульптури.

Серед спеціальних гостей свята – брати Мандрікови.

Усі охочі можуть завітати на благодійний захід, попередньо придбавши квиток. Його вартість – 100 грн. Купити білет можна за телефоном 097 228 72 24 або ж у Бюро добрих послуг (Будинок торгівлі).

Усі виручені від продажу кошти будуть спрямовані на лікування Дениса Гончарука. Лікарі діагностували хлопчику вроджену ваду серця. У шість місяців його прооперували й поставили оклюдер.

На жаль, дитина з невідомих причин продовжує непритомніти. Точний діагноз фахівці досі не встановили. Маленькому Денискові необхідно пройти обстеження за кордоном. Його вартість – близько 300 тисяч гривень. Утім, таких коштів рідні не мають, тож звертаються до всіх небайдужих про допомогу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у червні черкащани матимуть додаткові вихідні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version