додому Новини У Черкасах поблизу "Укрпошти" відбулися антитерористичні навчання (ФОТО)

У Черкасах поблизу "Укрпошти" відбулися антитерористичні навчання (ФОТО)

0

У Черкасах поблизу координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Черкаській області провела планові командно-штабні навчання на об’єкті поштового зв’язку "Укрпошти". Про це повідомили у прес-службі СБУ у Черкаській області.

Так, у нгавчаннях брали участь представники СБ України, Нацполіції, Національної гвардії, Міністерства оборони, прикордонної служби, керівники органів місцевої і обласної влади та регіональної дирекції держпідприємства

Під час навчань перевірялась злагодженість та системність оповіщення, стратегія і тактика припинення можливих терористичних проявів. Окремий блок було приділено протидії біотероризму, так званому "поштовому" тероризму – вчасне виявлення у поштових відправленнях засобів ураження, зброї, хімічних та радіаційних речовин, біоматеріалів. 

Учасники відпрацювали швидкість реагування на анонімні повідомлення про терористичні загрози, які надходять поштовим зв'язком. На навчаннях була представлена спецтехніка, свою роботу продемонстрували вибухотехніки.

За підсумками навчань учасники та керівництво державного поштового закладу отримали чіткі інструкції дій при можливих терористичних загрозах. Взаємодія правоохоронців та органів місцевої і обласної влади буда визнана успішною.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах судили бізнесмена Донеччини за тероризм.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version