додому Новини У Черкасах під час демонтажу МАФу зчинилася бійка

У Черкасах під час демонтажу МАФу зчинилася бійка

0

Рішення про демонтаж незаконного МАФу на пляжі "Пушкінський" ухвалили члени виконкому ще 1 липня. До сьогодні власник добровільно кіоск не прибрав, натомість став чинити опір, коли прийшла інспекція. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє начальник управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради Олександр Давиденко.

"Зараз триває "цікавий" і "насичений" подіями демонтаж цієї тимчасової споруди. Відповідно до рішення виконавчого комітету, ТС по вул. Гагаріна (пляж "Пушкінський") мав бути демонтований. Власник добровільний демонтаж не провів. Зранку "тітушки" власника порвали і потоптали рішення виконкому, демонструючи своє ставлення до влади, та побили працівників підрядної організації. Сам власник переховувався в кущах і слідкував за подіями", – написав Олександр Давиденко.

Чиновник також повідомляє, що під час спроби демонтажу зчинилася бійка. На місце події прибули 4 машини поліції та карета швидкої медичної допомоги. Всі сторони конфлікту дають письмові пояснення.

Наразі під наглядом поліції роботи з демонтажу продовжено.

Як повідомляв сайт vikka.ua, встановлення МАФів у Черкасах вимагають погоджувати з громадою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version