додому Новини У Черкасах перейменують російський банк

У Черкасах перейменують російський банк

0

ПАТ "Банк Русский Стандарт" оголошує про ребрендинг і зміну найменування на Forward Bank. Про це інформують на офіційному сайті банку в Україні.

"У "ПАТ "Банк Руский Стандарт" в межах програми стратегічного розвитку на території України оголошує про ребрендинг та зміну фірмового найменування на Forward Bank. Реалізація бізнес-стратегії Forward Bank як ключового гравця ринку обслуговування фізичних осіб України передбачає продаж акцій українського банку групі європейських та американських інвесторів. Ребрендинг передує консолідації 100 % акцій Forward Bank групою європейських та американських інвесторів, укладання угоди про продаж перебуває на фінальній стадії", – йдеться у повідомленні.

У ЗМІ припускають, що зміна назви може бути пов’язана з бойкотування російського.

Довідка: АТ "Банк Русский Стандарт" – російський комерційний банк, що входить до холдингу "Русский Стандарт". Головний офіс розташований у Москві. На території України до кінця 2008 року відкрито 25 регіональних управлінь. В Україні банк здійснює свою діяльність через дочірнє ВАТ "Русский Стандарт (банк) (Україна)".

Власником холдингу є Рустам Тарико – російський підприємець, горілчаний "король". Згідно з рейтингом журналу Forbes, він зайняв 60 місце в списку 200 найбагатших бізнесменів Росії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version