додому Новини У Черкасах особливі діти розмалювали незвичайні смаколики (ФОТО)

У Черкасах особливі діти розмалювали незвичайні смаколики (ФОТО)

0

Черкаські волонтери та спортсмени провели майстер-клас з малювання на пряниках для слабозорих, незрячих дітей, а також дітей із синдромом Дауна та з розумовими розладами. Так представники спортивного клубу "Грізлі" та члени Молодіжного ресурсного центру відзначили Міжнародний день щастя та Міжнародний день людини із синдромом Дауна. Про це сайту vikka.ua повідомила спортсменка та тренер Анна Тарапата.

Флешмоб з підтримки дітей із особливими потребами активісти провели у черкаській школі-інтернаті.

Фото Facebook/Юлія Ступаченко

"Під час тренувань я та дівчата, котрі в мене тренуються, вирішили зібрати кошти, щоб доручити  нашій майстрині Ксенії Федосій напекти пряників для дітей. Вона ж підготувала і кольорову глазур для розпису", –  зазначила спортсменка.

Фото Facebook/Юлія Ступаченко

Як повідомила педагог-організатор, хореограф школи-інтернату Юлія Ступаченко, учні залишились у захваті від свята, котре їм подарували волонтери. "Для них це стало справжньою подією. Постійно згадують про гостей і дуже раді увазі, котру їм приділили волонтери. Таким візитерам у нас завжди раді", – розповіла  педагог.

За її словами, смаколики, які разом з волонтерами розмалювали її учні, діти намагалися не їсти одразу, а забирати додому. Для малечі було важливо поділитися з батьками радістю та враженнями дня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани допомогли врятувати життя трирічному Арсену.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version