додому Новини У Черкасах офіційно представили очільника Нацполіції

У Черкасах офіційно представили очільника Нацполіції

0

Керівництво Нацполіції ухвалило рішення про призначення Лютого Валерія керівником Головного управління Нацполіції в Черкаській області. У Черкасах 24 грудня його представили особовому складу управління, повідомляє "ІнфоМІСТ".

"Під час заслуховування стану ряду кримінальних проваджень був присутній в.о. керівника Нацполіції Вадим Троян. Під час заслуховування було повідомлено особовому складу, що керівництво Нацполіції ухвалило рішення про призначення Лютого Валерія Васильовича керівником Головного управління Нацполіції в Черкаській області. Коли його хотіли призначати в листопаді, виникли питання щодо схвалення призначення Лютого громадськістю. Тому наказ про його призначення призупинили. Опісля були проведені консультації із громадськістю, після яких таки ухвалили рішення, що Лютий очолюватиме Головне управління Нацполіції у Черкаській області", – зазначив речник ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко.

Нагадаємо, вперше представити Валерія Лютого особовому складу планували на початку листопада, проте через кілька годин скасували захід. Вдруге це майже вдалося зробити 4 листопада, однак тоді завадили представники громадських організацій. Активісти підпалили шини під управлінням Нацполіції та майже винесли колишнього керівника Криворізької поліції з приміщення Той поспіхом сів у службову автівку та поїхав з управління.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські активісти їздили в Київ, аби обговорити з Деканоідзе призначення Лютого.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version