додому Новини У Черкасах на морозі асфальтують дорогу. У мерії запевняють, що це –...

У Черкасах на морозі асфальтують дорогу. У мерії запевняють, що це – норма (ВІДЕО)

0

У Черкасах завершується капітальний ремонт аварійних відрізків доріг по вул. Університетській та Канівській. Роботи виконують бригади "Черкасиінтербуд" та підрядної організації ТОВ "Білдінг-сіті", повідомляє прес-служба міськради.

Директор департаменту житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук пояснив, що з грудня ремонтники відфрезерували зазначені дороги. Нині ж перейшли до фази укладання асфальту. Він – кіровоградського виробництва.

– У суху погоду за технологією дозволяється класти асфальт до десяти градусів морозу. Адже температура асфальту – 150 градусів. Сьогодні температура повітря – близько нуля градусів за Цельсієм. Тому немає ніяких перешкод для асфальтування. Аби не було видно швів, потрібно всі роботи – на двох смугах дороги – провести у максимально короткий термін. Тому ми поспішаємо всі роботи завершити сьогодні до кінця дня, – повідомив заступник директора ТОВ "Білдінг-сіті" Олег Діденко.

А також додав, що на свою роботу вони дають 12-річну гарантію. Серед останніх їхніх робіт – виконання замовлення будівництва об’їзної дороги у Дніпропетровській області. Тоді як у Черкасах працюють вперше.

– Підрядники мають сучасну техніку і працівників у достатній кількості. Тож вони можуть одночасно здійснювати ремонт на двох дорогах. Це – дасть змогу швидше закінчити усі  роботи. А це – досить важливо. Оскільки чимало часу було втрачено через відсутність бюджетного фінансування та проблеми з проведення платежів Держказначейством. Адже жодна організація не бажала братись за ремонт доріг без авансу. "Черкасиінтербуд" – єдині, хто пішов нам назустріч, і, не очікуючи доки надійдуть кошти з бюджету, приступили до роботи, – наголосив Андрій Наумчук.

За його словами, тендери на ремонт вул. Університетської та Канівської не здійснювались, оскільки суми угод були меншими, ніж потрібно для оголошення торгів. Загальна сума капітального ремонту вул. Канівської та Університетської становить близько 1,6 мільйонів гривень. Це – кошти обласної субвенції.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version