додому Новини У Черкасах на благодійному матчі зібрали близько мільйона для армії

У Черкасах на благодійному матчі зібрали близько мільйона для армії

0

Вчора у Черкасах відбувся товариський благодійний матч "Усі разом допоможемо армії!". Молодіжна збірна України та "Черкаський Дніпро" зіграли в нічию. Організаторам вдалося зібрати близько мільйона гривень, які спрямують на потреби армії. Про це повідомляють на офіційному сайті ФК "Черкаський Дніпро".

– Гра вийшла бойовою. Сьогодні ми дали зіграти футболістам, які через різні обставини не потрапляють до стартового складу команди в офіційних матчах. Для нашої команди молодіжна збірна України стала гарним подразником. Матч став справжнім святом для нашого міста. – говорить в. о. головного тренера черкаської команди Ігор Столовицький.

Головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець зазначив, що зустріч із "Черкаським Дніпром" для них була інформаційного характеру.

– Про конкретний результат не йшлося, тим паче, що матч був благодійним. Приємно, що на цю гру прийшло багато вболівальників. Дуже сподобалася атмосфера на черкаському стадіоні, – зазначив Ковалець.

Кошти виручені від продажу квитків та спонсорів будуть спрямовані на потреби армії, зокрема на придбання тепловізорів та інших необхідних речей.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version