додому Новини У Черкасах може з'явитися "Табір майбутнього" для дітей

У Черкасах може з'явитися "Табір майбутнього" для дітей

0

З 1 по 14 грудня черкащани мають змогу самотужки обирати на що витрачати бюджетні кошти, оскільки у місті впроваджено систему "Громадського бюджету міста Черкаси"

На вибір – 39 різноманітних проектів. Один з них – соціальний проект Школа розвитку "Велика ГРА". Про це повідомляє "Громче".

"У літній період ми плануємо організувати у Черкасах табір денного перебування для дітей, що працюватиме за кардинально іншою системою ніж традиційні літні табори. У таборі з дітьми займатимуться за скаутською методикою. Більше того – усі заняття відбуватимуться виключно у формі гри. Дітям запропонують створити власне містечко, керувати ним та дізнатися секрети врядування на власному досвіді", – розповідає директор Школи розвитку "Велика ГРА" Олександр Дуднік.

За період роботи табору тут зможе побувати близько 700 дітей. Передбачено забезпечувати малечу триразовим харчуванням, а головне – цікавою та корисною програмою, в основі якої лежатиме патріотичне виховання.

За словами Олександра Дудніка, якщо їхній соціальний проект буде підтримано громадськістю, перебування в таборі "Великої ГРИ" буде абсолютно безкоштовним для черкащан.

Підтримати проект Школи розвитку "Велика ГРА" можна з 1 по 14 грудня за посиланням: http://www.golos.ck.ua/projects/25.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаські "азовці" хочуть створити у центрі міста спортивну залу імені черкаського героя полку "Азов" Сергія Амброса. Відповідний проект активісти вже подали до "Громадського бюджету міста Черкаси".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version