додому Новини У Черкасах лавки "розповідатимуть" про любов до свого міста (ФОТО)

У Черкасах лавки "розповідатимуть" про любов до свого міста (ФОТО)

0

У зонах відпочинку міста з’явилися 15 нових білих лавок. Ще стільки ж комунальники планують встановити найближчим часом. Крім того, їх планують оригінально розмалювати місцеві художники, – повідомили vikka.ua у міськраді. На одній із них, встановленій на алеї бульвару Шевченка, вже зобразили міський пейзаж із будинками та символом "Я люблю Черкаси". Прикрашання вуличних меблів ініціював депутат Черкаської міськради Артур Акопян. Він організував конкурс на найкраще художнє оформлення та днями планує продовжити мистецьку акцію.

– На лавках з’являться кетяги калини, вишиванки, інші патріотичні орнаменти. Думаю, буде красиво. Кожну лавочку хочу зробити оригінальною, щоб люди, які гулятимуть по бульвару, милувалися їхньою красою, – каже депутат.

Наразі нові лавки встановлені на алеї Шевченка поблизу Черкаського національного університету, на вулиці Дашковича, на розі вулиць Амброса і Горького, а також у сквері "Сонячний", що в Південно-Західному районі, – повідомили у прес-службі мерії та додали, що до Дня міста владці готують ще більше сюрпризів для черкащан.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах за два тижні встановили майже 30 нових лавок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version