додому Новини У Черкасах із шинами та плакатими вимагають очищення влади (ФОТО)

У Черкасах із шинами та плакатими вимагають очищення влади (ФОТО)

0

Сьогодні, 22 серпня, представники черкаського Автомайдану разом з Люстраційним комітетом, КВУ та ГО "ОПОРА" організували акцію протесту проти низки посадовців, які працювали проти народу за часів Януковича, і які досі залишаються на своїх посадах. Про це повідомляє "Про все".

Зокрема, представники громадськості вимагають звільнення таких одіозних особистостей, як: начальника Головного управління юстиції в області Вадима Корчаки, заступника начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС України в області Вячеслава Гончара, головного державного інспектора ветеринарної медицини в області Людмили Радняної, головного державного санітарного лікаря області Віри Чиж.

Протестувальники на своїх автівках з прапорами Черкас та України зробили три кола навколо будівлі обласної державної адміністрації, а потім вишикувались перед ОДА. Вони тримають у руках плакати: "Корчака – ПНХ!", "Пане Коваль, доведіть, що ви з Майданом", "Януковича – нема, Тулуба – нема, а Радняна – при владі?", "Негайна люстрація, війна – не привід відтягувати люстрацію".

Представники Автомайдану також висловили своє незадоволення роботою заступника голови Черкаської облдержадміністрації Віталія Коваля. Та попередили, що у разі подальшої бездіяльності його як керівника апарату ОДА, вони будуть вимагати відставки посадовця.

– Вже протягом тижня відбуваються акції різних громадських організацій, які висловлюють свою незгоду з тим, що ціла низка посадовців, особливо з ОДА, які досить активно працювали проти народу за часів Януковича, і досі при владі. Обіцянки про звільнення цих людей досі не виконані, тому ми висловлюємо свій протест проти такої бездіяльності влади. Також ми звертаємося до Коваля, оскільки він відповідальний за кадрову політику, а його бездіяльність розцінюється, як зрада Майдану, – зазначиводин із координаторів черкаського Автомайдану Анатолій Стеценко.

Також активісти передали голові ОДА Юрію Ткаченку петицію з вимогою зробити подання на відповідні міністерства з вимогою звільнити з посад вищевказаних чиновників.

Усі фото: Facebook/Olga Kompaniets, Маріанни Немченко

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version