додому Новини Черкащина У Черкасах дослідили динаміку підписання декларацій з лікарями у двох закладах охорони...

У Черкасах дослідили динаміку підписання декларацій з лікарями у двох закладах охорони здоров’я

0

Національна кампанія з вибору лікаря стартувала 2 квітня минулого року. На підставі статистичної звітності НСЗУ, у Черкасах проаналізували динаміку підписання декларацій з лікарями Черкаських міських ЦПМСД №2 і №3 у період з липня 2018 року по травень 2019 року.

Медичні послуги у Другому Черкаському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги отримують понад 51 тисяча жителів. За останніми даними Головного управління статистики Черкаської області, середня кількість постійного населення міста Черкаси у січні-березні 2019 року складає 274 529 осіб. З огляду на це, дослідники визначили відсотковий показник охоплення населення лікарями Черкаського міського ЦПМСД №2. Станом на травень 2019 року підприємство надає медичні послуги майже 19 відсоткам громадян.

Трохи менше у відсотковому співвідношенні жителів міста має Третій Черкаський ЦПМСД – 13 відсотків. Спираючись на дані Головного управління статистики, дослідники визначили, що станом на травень 2019 року Центр надає медичні послуги 36 656 громадянам.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоніській районній лікарні відкрили оновлене пологове відділення.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version