додому Новини У Черкасах до цькування лідера виборчих перегонів долучився супермаркет (ВІДЕО)

У Черкасах до цькування лідера виборчих перегонів долучився супермаркет (ВІДЕО)

0

У Черкасах уже на повну паплюжать одного з кандидатів у міські голови. У супермаркетах по місту, причому лише однієї мережі, та навіть в мерії поширюють газету, що всіляко обливає брудом Сергія Одарича. Належить вона його затятим опонентам, що в чорному піарі помічені не раз, ідеться в сюжеті "ВІККА-НОВИН".

У додаток до покупки – ще й дармова газета. Це не акція "два в одному". А бруд на кандидата в мери. Контрагітаційна "Антена" – на касах усіх "Гранд Маркетах" міста вже кілька днів.

– До нас звернулися працівники редакції. Ми нікому не відмовляємо в таких проханнях, – пояснює заступник голови ревізійної комісії ТОВ "Фудпленет" ТМ "Гранд Маркет" Олег Холодний.

Керівник магазину запевняє: сам газету не читав. На мережу дали близько півтисячі примірників.

Натомість сам кандидат у міські голови Черкас нічому вже не дивується. І навіть нових побрехеньок про себе, каже, не вичитав.

– Власник цієї мережі – відомий черкаський підприємець Андрій Бородай. Він же власник ями за драмтеатром. І з ним у мене останніми роками був конфлікт з приводу цього незавершеного будівництва. Я вимагав засипати цю яму і відродити там сквер, – каже кандидат на посаду міського голови Черкас Сергій Одарич

А ще, додає, не дав власнику "Гранд Маркету" відкремсати частину парку "50-річчя" під стоянку для його нового магазину. Сергій Одарич переконаний: такими брудними методами з ним зводять рахунки. Таке повторюється від виборів до виборів.

Спостерігачі вже зафіксували кілька побідних порушень. Бо поширювали брудну "Антену", яку пов’язують із двома депутатами міськради Воротником і Мамалигою, навіть у мерії.

– У профільному законі є таке поняття "агітація проти кандидата". От, власне, оця газета – це є агітація проти кандидата. До того ж, відповідно до того ж закону, це ст. 53. ч. 11 п. 5 забороняється розміщувати такі агітаційні матеріали у спорудах комунальної власності та державної влади. Тому це вже є порушення, –зазначає активіст громадянської мережі "ОПОРА" Захар Колісніченко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version