додому Новини У Черкасах будують майданчик для стрільби з лука

У Черкасах будують майданчик для стрільби з лука

0

На території фізкультурно-оздоровчого комплексу по Ярославській, створять майданчик для стрільби з луку. Фірма-підрядник вже збудувала захисний вал, розбила доріжки і облаштувала огородження і лавки.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Також поряд із майданчиком роблять парковку. Будівництво такого майданчика дозволить приймати змагання всеукраїнського рівня.

"Дистанції, на яких спортсмени беруть участь у змаганнях, складають 18,  30, 50, 70 та 90 метрів. На жаль, на сьогодні спортсмени не мають належних умов для проведення тренувань. Заняття проводяться у підвальному приміщенні на дистанції з 5 кроків, а необхідні дистанції спортсмени бачать лише на змаганнях", – розповіла кандидат до складу в Національну збірну України зі стрільби з луку Юлія Щепак.

За словами заступника міського голови Олександра Ільченка, який відповідає за напрямок будівництва та архітектури, роботи на об’єкті розпочалися у жовтні. Їх планують закінчити до кінця року. А вже з весни черкаські спортсмени зможуть там займатися і вдосконалювати свою майстерність.

"Переконаний, що завдяки такому майданчику Черкаси зможуть приймати Чемпіонати України зі стрільби з луку. Раніше ми могли такі змагання проводити в закритому приміщенні – в Палаці Спорту "Будівельник". Тепер же матимемо можливість організовувати їх і на відкритому повітрі. Також там тренуватимуться наші черкаські спортсмени", – зазначив Олександр Ільченко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version