додому Новини Черкаси У Черкасах відзначили учасників та переможців спортивної ліги “Пліч-о-пліч” (ВІДЕО)

У Черкасах відзначили учасників та переможців спортивної ліги “Пліч-о-пліч” (ВІДЕО)

0

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». У Черкасах урочисто відзначили переможців та учасників. Проєкт об’єднав близько 300 тисяч школярів з 20 регіонів України. Інформує власний кореспондент ВІККА.

БОГДАН БЄЛОВ, ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ЧМР
Ці змагання важливі не лише для нашої області, а важливі в масштабах України. Діти об’єднуються біля якоїсь ідеї, займаються спортом, хоч і не професійно, але разом з тим вони у постійному русі. Вони так відходять від стресів, думок про війну та постійні тривоги. Тому це дуже важливо.

Юні спортсмени змагалися у п’яти дисциплінах: волейбол, баскетбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування. Команди двох черкаських шкіл здобули бронзові медалі у фіналі. Серед них хлопці Черкаської школи №30 в футзалі, та дівчата Черкаської школи №24 в баскетболі. Учасниця команди Дарина ділиться своїми враженнями.

ДАРИНА ДОЛЬСЬКА, БАСКЕТБОЛІСТКА
Враження дуже хороші. Мені дуже подобається. Нагородження супер просто.

Переможцям вручили сертифікати на суму по 50 000 гривень для придбання спортивного інвентарю. Учасників, які гідно представляли черкаську область на всеукраїнському етапі, нагородили сертифікатами на суму 10 000 гривень. Директор 24 школи радіє за своїх учнів.

YouTube video player

ГЕННАДІЙ СКИРДА, ДИРЕКТОР ЧЕРКАСЬКОЇ ШКОЛИ №24
Сам в молодості, дитинстві займався активно спортом і з превеликим задоволенням сприяю нашим спортсменам для участі у всіх змаганнях, будь-якого рівня.

Міський голова Анатолій Бондаренко долучився до привітань, а також вручив нагороди.

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО, МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧЕРКАС
Ми пишаємося результатами наших дітей. Я впевнений, що ми зробимо висновки і наступного року ми будемо чемпіонами і гідно будемо представляти нашу черкаську область на всеукраїнських змаганнях.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version