додому Новини Черкаси У Черкасах в одному із мікрорайонів стартували гідравлічні випробування

У Черкасах в одному із мікрорайонів стартували гідравлічні випробування

0

У мікрорайоні «Митниця» тривають гідравлічні випробування теплової мережі, що обслуговує  «Черкаська ТЕЦ». Було виявлено три великі пошкодження магістральної теплової мережі. Про це інформує Черкаська ТЕЦ.

Наразі аварійними бригадами проводяться оперативні ремонтно-відновлювальні роботи для усунення зазначених пошкоджень трубопроводу по вулиці Припортовій. Орієнтовний термін завершення робіт 20 вересня 2024 року.

Для виконання запланованого обсягу робіт на Митниці задіяно 4 бригади фахівців району теплових мереж й ремонтно-будівельного цеху Черкаської ТЕЦ, та близько 12 одиниць спецтехніки. Спеціалістами проводяться роботи по заміні трубопроводу, заміні розподільчого обладнання, роботи з відновлення пошкодженого ізоляційного покриття, а також зварювальні та монтажні роботи.

Нагадаємо, що гідровипробування проводяться щорічно в міжопалювальний період, поетапно у різних мікрорайонах міста Черкаси. Нині – це єдиний дієвий запобіжний захід, який дозволяє вчасно виявити слабкі місця та якісно підготувати теплові мережі до високих навантажень в осінньо-зимовий період.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version