додому Новини Черкаси У Черкасах у будівлі, яку реконструювали за 1 млн дол, облаштують зал...

У Черкасах у будівлі, яку реконструювали за 1 млн дол, облаштують зал прийомів для офіційних делегацій

6
Фото Анатолія Бондаренка

У бізнес-центрі “Слов’янський” облаштують зал прийомів для офіційних делегацій, гостей міста. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Фото Анатолія Бондаренка

«Все це буде зроблено коштом власників приміщення (без залучення коштів громади). Дякуємо відповідальному бізнесу! Приміщення стає родзинкою міста», – зазначив міський голова.

Нагадаємо, що будівля колишнього готелю «Словянський», яка є памяткою архітектури, належить компанії, співвласником якої є черкаський забудовник Андранік Казарян. За словами депутат Черкаської міської ради Нарека Казаряна, в реконструкцію будівлі приватна компанія інвестувала 1 млн доларів.

Нині будівля отримала інший колір. Замість звичного блакитного, вона стала жовтою. Як зазначають власники, це був природній колір будівлі до її пофарбування радянською владою. Власники зробили капітальний ремонт покрівлі, замінили огорожу на балконах, «апгрейдили» шпиль. Нині будівля підсвічується. Щовечора біля неї збирається молодь, щоб сфотографуватися.

 

6 КОМЕНТАРІ

  1. При радянській владі ніхто той “Слов’янський” не фарбував.Нащо дурню морозити?Дяка,звичайно,за апгрейд і що там ще таке мудрене зробили, але краще б залишили нефарбованим, ніж жовтком обгидили.

  2. Яка ресторація??? Ви про що взагалі??? Позбивали та позашивали гипсом усі виступаючи архітектурні деталі будівлі. Зробили такий собі гробик. Лацно та позорисько таким рестоврпторам. Вкрали гроши та й все. Крапка!

    • А він вже нікому і не потрібен, потрібно владі землю України звільнити. А Черкаси, то питання до сепарів Бондаренко і Табурця

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version