додому Новини Черкащина Черкаси попрощалися з громадянином Грузії, який загинув на війні

Черкаси попрощалися з громадянином Грузії, який загинув на війні

0

У Черкасах відбулося прощання з грузинським солдатом Васілі Кардавою, який загинув внаслідок ворожого мінометного обстрілу. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Васілі Кардава народився в Абхазії (Грузія) і навчався в Тбілісі в школі №65. Після цього він вступив до коледжу «Майбутнє», де здобув спеціальність «інформаційні системи», а згодом продовжив навчання у Грузинському технічному університеті, обравши спеціальність інженера-електроніка. Військову службу він проходив у лавах Збройних Сил Грузії, а після неї працював на промисловому підприємстві, де був начальником зміни. Пізніше працював діджеєм у Туреччині.

На початку повномасштабного вторгнення Васілі приїхав до України, щоб приєднатися до лав Збройних Сил України, де служив на посаді розвідника-оператора розвідувального відділення. Йому було 34 роки, коли він загинув під час виконання бойового завдання поблизу Донецької області. Внаслідок ворожого мінометного обстрілу він отримав смертельні осколкові поранення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version