додому Новини Черкаси У Черкасах попрощалися із двома захисниками

У Черкасах попрощалися із двома захисниками

0

Черкаси вшанували пам’ять двох захисників, які боронили Україну від російських загарбників. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Ігор Спіров народився в Каховці на Херсонщині, пізніше переїхав з батьком до Олешок. Після навчання працював на різних підприємствах, зокрема у будівництві та на виробництві мінеральних добрив. У 2022 році, через окупацію, разом із сім’єю переїхав до Черкас, де працював на виробництві безалкогольних напоїв. Був мобілізований і служив розвідником на Донеччині, де загинув під час виконання бойового завдання. Йому було 44 роки.

Юрій Кушніренко народився в Бердичеві, навчався в Черкасах і Харкові, де здобув освіту у сфері військових танкових військ. Після служби в Ужгороді здобув юридичну освіту в Київському університеті ім. Т. Шевченка та працював заступником прокурора Київського гарнізону, звільнившись через стан здоров’я. Під час повномасштабного вторгнення добровільно повернувся до лав ЗСУ, де служив майором юстиції. Він пішов з життя у віці 45 років.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version