додому Новини Черкаси У Черкасах попрощалися із двома воїнами

У Черкасах попрощалися із двома воїнами

0

У Черкасах в останню путь провели 51-річного Олега Жіліна і 30-річного Олександра Цимбала. Про це пише міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Олег Жілін народився в м.Городище. Навчався в Городищенській загальноосвітній школі №1. Закінчив Городищенське ПТУ №14, де здобув професію електрозварювальника. Служив в органах внутрішніх справ.

Був призваний по мобілізації, проходив військову службу на посаді стрільця стрілецької роти військової частини. Під час наступальних дій Збройних Сил України на Донеччині отримав поранення, несумісні з життям.

Олександр Цимбал народився в Черкасах. Навчався в Черкаській загальноосвітній школі №5. Закінчив Черкаське професійно-технічне училище №17, де здобув професію «водій-автослюсар». Працював на багатьох підприємствах міста.

Був нагороджений медаллю „За оборону України“ та мав посвідчення учасника бойових дій.

Був призваний по мобілізації. Проходив військову службу на посаді командира десантно-штурмового відділення батальйону морської піхоти. Олександр загинув під час захисту Батьківщини в зоні виконання бойових завдань у Донецькій області.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version