додому Новини Черкаси У Черкасах поховали захисників – обоє родом із Чорнобаївщини

У Черкасах поховали захисників – обоє родом із Чорнобаївщини

0
втрати загинув війна
drogmedia.net.ua

У Черкасах попрощалися із загиблими захисниками України. В останню путь провели Олександра Мироненка і Олександра Чуприну. Повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко

Олександр Мироненко народився в селі Мала Бурімка, Чорнобаївського району. Навчався у місцевій школі. Проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України.

Після служби в армії працював у рідному селі водієм у колгоспі.

Згодом переїхав до м. Черкаси, де працював водієм громадського транспорту. Був призваний по мобілізації, проходив  військову  службу  на  посаді  командира зенітного кулеметного відділення. На жаль, життя захисника забрала дорожньо-транспортна пригода. Йому було 49 років.

Олександр Чуприна народився в селі Придніпровське, Чорнобаївського району, Черкаської області.

Навчався в Черкаській школі №26. Потім навчався у Черкаському державному технологічному університеті за спеціальністю «радіотехніка».

Потім отримав повну вищу освіту за спеціальністю «управління проектами».

Працював у відділі відомчої воєнізованої охорони служби безпеки ВАТ «Азот», потім  – у дистриб’юторській фірмі торговим представником, а згодом супервайзером, займався підприємницькою діяльністю.

Був призваний по мобілізації, проходив  військову  службу  на  посаді  інспектора прикордонної служби вищої категорії — начальник протитанкового відділення прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Виявивши стійкість і мужність, вірний військовій присязі загинув у бою за нашу Батьківщину у районі Харківської області. Військовому був 41 рік.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version