додому Новини Черкаси У Черкасах оновили пандуси біля залізничного вокзалу

У Черкасах оновили пандуси біля залізничного вокзалу

0

По вулиці Володимира Ложешнікова, неподалік залізничного вокзалу, були виконані роботи з оновлення пандусів. Про це повідомляє КП “Челуаш” Черкаської міської ради.

Раніше пандуси перебували в незадовільному стані, що створювало труднощі для людей з обмеженою мобільністю. Через нерівності та відсутність належного покриття їх використання було складним і небезпечним. Після оновлення пандуси отримали нове покриття, згладжені кути та оптимізовані нахили, що забезпечує легший і безпечніший доступ до об’єктів інфраструктури, зокрема до вокзалу.

Це частина програми міста, спрямованої на підвищення доступності та якості інфраструктури для всіх мешканців.

Нагадаємо, у травні депутатка Черкаської міської ради Валерія Шинкарьова виступила із зверненням, в якому попросила облаштувати привокзальні території в місті так, щоб зробити їх зручними для людей з інвалідністю.

За словами депутатки, до Черкас постійно прибувають внутрішні переселенці, ветерани та військові. Серед них є люди з інвалідністю.

– Тому території поблизу залізничного вокзалу та автостанцій потрібно облаштувати тротуарами, пандусами та здійснити ремонт площ для безперешкодного доступу всіх груп населення, зокрема людей з інвалідністю, до інфраструктури. А також нанести розмітку на паркомісцях для людей з інвалідністю, – зазначила Валерія Шинкарьова.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version