додому Новини Черкаси У Черкасах об`єднали дві школи: в одній навчалося 9 дітей (ВІДЕО)

У Черкасах об`єднали дві школи: в одній навчалося 9 дітей (ВІДЕО)

0

На сесії Черкаської міської ради депутати підтримали рішення щодо реорганізації Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа II ступеня №36» імені Героїв-прикордонників. Про це повідомляється на сайті Черкаської міської ради.


Школа №36 знаходиться в районі з підвищеним рівнем небезпеки для всіх учасників освітнього процесу. Також в установі немає об’єктів цивільного захисту, які можна використовувати для укриття під час небезпеки. Через це учні НВО №36 вже третій рік поспіль змушені навчатися дистанційно.

Окрім того, станом на зараз у закладі навчається лише 9 учнів. Відповідно до законодавства, надання субвенції з державного бюджету не передбачено закладам, у яких навчається менше 25 осіб.

YouTube video player

Приєднання Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа II ступеня №36» імені Героїв-прикордонників до Черкаської загальноосвітньої школи №26 ім. І. Момота надасть можливість школярам продовжити навчання на належному рівні.

«Черкаська загальноосвітня школа №26, яка має ім’я Ігоря Момота, дозволить зберегти традиції національно-патріотичного виховання, сформовані в Черкаському НВО №36, та забезпечити їхній подальший розвиток», – відзначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version