додому Новини Черкаси У Черкасах говорили про ціни і зарплати: вийшов черговий випуск «Кухонних розмов»

У Черкасах говорили про ціни і зарплати: вийшов черговий випуск «Кухонних розмов»

1

Чому заробітна плата вчителів не зросте у цьому році, а натомість помічникам депутатів оплату збільшили? Як і чому виросли ціни на продукти, як так вийшло, що оренда житла в Черкасах вище, ніж в деяких районах Києва? Ці та інші питання обговорили троє черкаських блогерів в програмі «Кухонні розмови», що виходить на телеканалі ВІККА.

«Заробітна плата вчителів цього року не підніматиметься. Про це заявив Міністр освіти Оксен Лісовий. Натомість помічникам народних депутатів зарплату підняли. Тобто на вчителів коштів немає, а на помічників депутатів є. Сумно» – резюмувала блогер Діана Палаш, яка до того ж є вчителькою початкових класів.

Обурило блогерів, зокрема, і наміри влади підняти податки для … ювелірного бізнесу. «Це робочі місця, це ціла індустрія, яка може припинити існування. Ювелірна компанія, яка вже більше 10 років на ринку, виступила з відкритим листом до влади», – зазначила блогер і волонтер Олена Кавенська.

Більше про ціни, тарифи на комунальні послуги, а також оренду в Черкасах, яка більша, ніж в деяких районах Києва, дивіться в програмі «Кухонні розмови».

YouTube video player

Нагадаємо, що на телеканалі ВІККА стартували програми “Кухонні розмови”. Замість журналістів і політиків в студії працюють черкаські блогери. Вони обговорюють актуальні проблеми, з якими зіштовхуються черкащани.

Зокрема, в студії працюють:
Олена Кавенська, блогерка, громадська діячка, волонтер і бізнес-вумен

Діана Палаш, блогерка, вчителька, танцівниця і суддя

Максим Левченко , блогер, футболіст, громадський діяч

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version