додому Новини Черкаси У Черкасах 21 поліцейський служби освітньої безпеки склав присягу

У Черкасах 21 поліцейський служби освітньої безпеки склав присягу

0

18 жінок та троє чоловіків склали присягу на території Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Повідомляє Відділ комунікації поліції Черкаської області.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українців під час військової агресії росії.

Поліцейські пройшли усі етапи відбору, зокрема, співбесіди із членами поліцейської комісії та наразі приступлять до шестимісячної первинної професійної підготовки у відомчих вишах. Новобранці урочисто у присутності рідних, близьких та друзів  склали Присягу. З цією важливою подією їх привітали керівник поліції області Олег Гудима та колеги.

“Сьогодні ви стали однією поліцейською родиною. Попереду у вас насичене щоденними подіями професійне життя. Будьте вірними Присязі, будьте сильними та ніколи не здавайтеся. Вірю, що кожен з вас з відповідальністю прийшов на нелегку службу і буде вірно служити українському народові”, — сказав начальник ГУНП в Черкаській області Олег Гудима.

“Попереду у вас кількамісячне навчання, ви маєте гідно скласти й це випробування і вже добре підготовленими поліцейськими служби освітньої безпеки, служити та захищати у лавах поліції Черкащини”, — зазначив начальник відділу організації служби освітньої безпеки Володимир Міщенко.

Читайте також:

У 17 школах Черкас почнуть роботу офіцери служби освітньої безпеки

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version