додому Новини У "Батьківщині" кажуть, що "Ганьба" Тимошенко кричали регіонали-провокатори

У "Батьківщині" кажуть, що "Ганьба" Тимошенко кричали регіонали-провокатори

0

Голова обласної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Бондаренко заявляє, що вигуки "Ганьба!" в Холодному Яру лідеру партії Юлії Тимошенку кричали провокатори. Про це він сказав на сьогоднішній прес-конференції.

"Батьківщинівець" запевнив, що знає провокаторів. Це – "колишні регіонали, якими керує перший заступник міського голови Черкас Анатолій Беззубенко", пише "Прочерк".

Бондаренко наголосив, що в нього була телефонна розмова із представниками Правого сектора, які запевнили, що не причетні до провокацій, а так їх хочуть підставити.

– Ціна деяких українців така, що вони не можуть об’єднатися навіть перед розстрілом, – сказав Бондаренко, маючи на увазі складну ситуацію на кордонах України.

Також він відзначив "погану роботу" обласного управління СБУ під час заходів у Холодному Яру, оскільки частина учасників мала при собі зброю – автомати, ножі тощо. За його словами, ці люди "поводилися зухвало".

Нагадаємо, вчора в Холодному Яру освистали лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко. Під час її виступу на мітингу в центрі села Мельники Чигиринського району люди кричали "Ганьба", а також наспівував пісню "..лалалала" про Путіна.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version