додому Новини У батальйоні "Черкаси" "несуть службу" кішка Міна і пес Бімба (ФОТО)

У батальйоні "Черкаси" "несуть службу" кішка Міна і пес Бімба (ФОТО)

0

Батальйон "Черкаси" та "Айдар" нещодавно відвідали уманський рок-гурт, громадські активісти та представники церкви. Про це повідомляють у виданні "Козацький край".

5 серпня уманський рок-гурт влаштував концерт для бійців "Айдару". Виконавці подарували батальйону камуфляжі, шкіряні рукавиці та широкі паски з тризубами.

Наступного дня до батальйону "Черкаси" з журналістами прибув Олег Островський. Він поділився враженнями від подій на Луганщині. Чигиринський священник отець Василь Циріль прочитав для бійців молитву та подарував кожному православний хрестик-оберіг.

Окрім війни, у вільний час хлопці дивляться телевізор та сидять в інтернеті. Також у батальйоні з’явилася мода на патріотичні татуювання.

– 2-га рота майже вся повально "наколола" татуювання козака з перехрещеними шаблями. Бійці ще додають напис "Черкаси. 14 б.т.о." (14-й батальйон тероборони), – пише видання.

Відволіктися від війни хлопцям допомагають домашні тварини, які самі прибилися до польового табору. Серед бійців живуть кіт Бетеер, кішка Міна, кошеня Чарочка та пес Бімба.

Джерело: Козацький край

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version