додому Новини Спорт Творимо історію: "Черкаські Мавпи" розпочинають новий баскетбольний сезон

Творимо історію: "Черкаські Мавпи" розпочинають новий баскетбольний сезон

0

Вже 23 вересня стартує новий баскетбольний сезон. У матчі за Суперкубок України зійдуться нині діючі чемпіони "Черкаські Мавпи" та володар Кубку країни "Дніпро". Напередодні відповідального двобою представники черкаського клубу провели прес-конференцію, де поділилися своїми планами й новинами. Чим дивуватимуть наші бігмени, далі в матеріалі vikka.ua.

У новий сезон – в новій стилістиці. Директор клубу Володимир Гриценко презентував стиль "Черкаських мавп". Досвідчені вболівальники обов’язково помітять в цьогорічній стилістиці вже знайомі нотки.

"Рівно десятиріччя тому, у сезоні 2007-2008 років "Черкаські Мавпи" востаннє виступали в Єврокубках. І на честь повернення команди на європейські арени ми вирішили повернути старий стиль, лише трохи поліпшивши осучаснивши і доповнивши його" − зазначив Володимир Гриценко.

 

Корона, яка прикрашає м’яч у новій візуалізації, символізує чемпіонський статус, в якому "Мавпи" проведуть прийдешній сезон.

Новий зміст цьогоріч вкладено і в слоган команди. Адже щороку гасло клубу змінювалося і мало певний підтекст, відображало певний етап життя клубу: "Черкаські Мавпи – справжні звірі", "Ми з вами однієї крові", "Ми – родина "Черкаських Мавп".

"Цього року сталось три ключових моменти в житті клубу: ми стали Чемпіонами України, поновлюємо участь в Єврокубках. Крім того, наш перший вихованець, Святослав Михайлюк, став гравцем найсильнішої баскетбольної ліги планети NBA, – зазначає Володимир Гриценко. – Це лише підтверджує, що "Черкаські Мавпи" дійсно творять історію. Історію країни в цілому і нашого міста зокрема. Приносимо сюди позитив, перемоги, радість для вболівальників і цікаве дозвілля для містян".

Головний тренер "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон запевнив: головна мета команди – тільки перемога.

"Потрібно перемагати. В кожному матчі, турнірі, дії. Ці ж завдання стоять і на тренуваннях: перемагати в кожній тренувальній вправі. Тільки тоді буде результат".

Максим Сергійович зазначив певні труднощі в підготовці команди до нового сезону. Адже після літної відпустки наставник поки що провів з підопічними надто мало часу. В баскетболі ж, каже, надважливою є взаємодія і взаєморозуміння на майданчику й поза ним.

"Для того, щоб все в грі було на автоматизмі, треба всім гравцям разом бути, щоденно спілкуватись і взаємодіяти. Для того, щоб вони чули тренера і виконували те, що він хоче бачити на майданчику, теж необхідно спілкуватись щодня, – каже наставник. – Тому працюватимемо дуже насичено. Однак можу гарантувати: команда буде боротись, буде пам’ятати, що вона чемпіон і захищатиме це звання".

Наразі ж, за словами головного тренера, команда не повністю укомплектована. Через травми кількох ключових гравців "Мавп", остаточний склад буде визначатись ще найближчих 2-3 місяці.

Капітан "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко, який в червні підписав контракт про продовження співпраці з командою, радіє з того, що залишився у дружній родині помаранчево-чорних. Каже, попри щільний графік деяких гравців команди в національних збірних, під час невеликої літньої відпустки, хлопцям таки вдавалось зустрічатись, спілкуватись і відпочивати разом.

"Надзвичайно приємно, коли в місті зустрічаю людей – фанатів баскетболу і нашої команди. Вони посміхаються, підтримують нас. У такі моменти я розумію, що "Черкаські Мавпи – це величезна родина не лише поміж гравців, а з нашими вболівальниками, – розповів Олександр. – Ці люди переживають з нами наші невдачі й перемоги. Це щастя: знову повертатись в місто, де тебе люблять, чекають, знають все про життя команди. А те, що ми всі разом пережили в минулому сезоні, не забувається швидко і залишається у пам’яті надовго".

Капітан зазначив, що вже з першої гри сезону "Черкаські Мавпи" намагатимуться продовжувати видатну історію клубу і зроблять все можливе, аби новий сезон був не менш яскравим. А допомога вболівальників у цьому хлопцям вкрай необхідна.

Підтримати "Черкаські Мавпи" у Суперкубковому поєдинку проти "Дніпра" черкасці можуть вже завтра, 23 вересня, у ПС "Будівельник". Початок матчу о 14:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на відкриття баскетбольного сезону української суперліги.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version