додому Новини ТВК визнала недійсними результати голосування на трьох дільницях

ТВК визнала недійсними результати голосування на трьох дільницях

0

Міська територіальна виборча комісія визнала недійсними результати голосування вже на трьох дільницях. Про це в коментарі vikka.ua повідомила заступник голови тервиборчкому Любов Здоровенко.

За її словами, мотивом для визнання недійсними результатів голосування на цих дільницях стали бюлетені, які не відповідають стандарту, тож там є сумнів щодо фальсифікації виборів. Бюлетені було відправлено на експертизу. Крім того, на протоколах з цих дільниць не підписався ряд членів ДВК.

Визнали недійсними голосування на дільницях № 711038 (округ № 2, де попередньо перемагає кандидат від ПВД Руслан Зоря), № 911019 (округ № 29, де після підрахунку "УДАРівець" Нарек Казарян обходить представника "Рідного міста" Юрія Харламова) та № 710984 (округ № 20, де поки що перемагає представник партії "Солідарність" Петро Чернявський).

Що буде далі з результатами на цих дільницях, поки що невідомо. На запитання журналіста про те, чи будуть на цих дільницях перевибори, пані Здоровенко зазначила, що рішення щодо цього буде ухвалювати комісія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version