додому Новини Туристичний форум проведуть на Черкащині

Туристичний форум проведуть на Черкащині

0

У Чигирині 18 червня відбудеться перший туристичний форум. Він має стати ще одним засобом промоції області. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Як наголосив очільник області Юрій Ткаченко, Черкащина має потенціал для розвитку різних видів туризму. Він доручив зібрати пропозиції перспективних проектів із районів, аби наочно пропонувати їх інвесторам.

"Ініціатива має йти не лише від нас, а й знизу, із сіл і міст. Усі ідеї акумулює наш департамент регіонального розвитку. Таким чином ми напрацюємо розвиткові проекти. Їх презентуватимемо інвесторам. Окрім того, подаватимемо на фінансування з Держфонду регіонального розвитку. Зрозуміло, що будь-який туристичний проект повинен починатися зі створення відповідної інфраструктури. Тому це й має бути комплексна робота", – заважив Юрій Ткаченко.

На Черкащині планують створити туристичну асоціацію. А форум у Чигирині, кажуть організатори, покликаний мобілізувати місцевий бізнес.

"Внутрішній туризм дає змогу заробити малому та середньому бізнесу. А головне – сприяє розвитку територій. Основною метою нашого туристичного форуму буде створення механізмів ефективної взаємодії місцевого туристичного бізнесу. Тому його цільова аудиторія – якраз місцевий бізнес", – наголошує директор департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Карманнік

Цьогоріч заплановано також оновлення туристичного порталу області та її презентаційних матеріалів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині зменшилася кількість туристів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version