додому Новини Троє черкащан обікрали підприємство, на якому працювали

Троє черкащан обікрали підприємство, на якому працювали

0

До Чорнобаївського відділення поліції вночі надійшло повідомлення по лінії 102 про вчинення крадіжки з території одного із сільських господарств району, інформують у ГУ НП у Черкаській області. Начальник охорони цього товариства помітив підозрілий автомобіль, який зник з місця події, а згодом виявив відсутність металевої огорожі завдовжки 40 метрів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Від заявника поліцейські дізналися номер та марку автомобіля. Вирахувавши власника авто, зловмисників було знайдено. Як з’ясувалося, крадіями виявилися один 34-річний та двоє 30-річних робітників цього господарства. Частину викраденого зловмисники заховали в нежилій будівлі, частину не встигли забрати з місця вчинення крадіжки. Правоохоронцям свої дії пояснили тим, що таким чином вирішили підзаробити, здавши огорожу на брухт.

За фактом крадіжки Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський розбійник "засвітився" на Кіровоградщині.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version