додому Новини Три десятки молодиків взяли штурмом готель в Умані (ВІДЕО)

Три десятки молодиків взяли штурмом готель в Умані (ВІДЕО)

0

В Умані 18 серпня три десятки молодиків у чорному одязі та камуфляжі взяли штурмом готель "Шари Зіон". Так, скрутивши господарів та працівників, вони заявили, що готель належить іншому власнику – ізраїльській фірмі, повідомляє "Вечірня Умань".

Як з’ясувалось, поштовхом до захоплення стало рішення Макіївського суду, який наразі належить ДНР.

"Їх було близько 30-ти чоловік, на прохання показати документи – лише мати і погрози. Я зателефонував до поліції та до громадських організацій. Але коли вони приїхали, їх не впускали", – розповідає власник готелю Олександр Чорний.

Уманчани швидко відреагували – під готелем з’явилися депутати міськради, поліція, бійці Уманського загону Самооборони. Молодики на вході до території готелю на заклики пропустити не реагували. Проте під тиском аргументів місцевого населення, які розповіли кому насправді належить готель і запитали – а як ви можете приймати участь у схемах, за якими стоїть ДНР, вони звільнили прохід. Поліція почала брати пояснення.

Уманська поліція та СБУ від коментарів відмовилися. Власник готелю підозрює, що люди в масках діяли на замовлення одного з впливових хасидів.

За словами власника готелю, працівники збирають усі документи, щоб на випадок повторного візиту бути озброєними юридично. Також подали заяви до поліції, прокуратури та до суду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, невідомі зі зброєю в руках захопили підприємство на Черкащині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version