додому Новини Тренера "Черкаських Мавп" запросили у відомий європейський табір

Тренера "Черкаських Мавп" запросили у відомий європейський табір

0

Одним з 20-ти спеціалістів у європейському таборі Олександра Груїча є тренер дублюючого складу "Черкаських Мавп" Микола Неухацький.

Тренувальний табір Груїча є одним із найпотужніших у Європі. Відомий по індивідуальній роботі з гравцями спеціаліст свій кемп традиційно організовує у чорногорському місті Герцох Нові. До цього Груїч був тренером з індивідуальної підготовки в російському "Динамо" та "Локомотив-Кубань".

На сьогодні Неухацький уже працює в Чорногорії.

Загалом у першій зміні чорногорського кемпу беруть участь 40 хлопців з Чорногорії, України та Росії (переважно росіяни) та 8 тренерів, з яких лише один українець. Вже у другій зміні кількість спортсменів та тренерів зросте втричі. Зараз у таборі хлопці 1998-2000 р. н. Неухацький працює на одній з найвідповідальніших для початківців станцій – вчить юнаків техніці дриблінгу. На початку другої зміни (з 17-го червня) спеціалізація тренера має змінитися. Так розвиваються не лише учні, а й баскетбольні вчителі.

– Насправді для мене це хороший досвід. Я вже тут третій рік, але кожного разу підкреслюю щось нове, окрім того зараз на чорногорському кемпі я у дещо новому статусі – повноцінного тренера, потроху звикаю. Традиційно тут виснажлива робота, як для гравців, так і для тренерів, рахують майже кожну хвилину, аби не втратити її і використати з користю. Зарядка вже о 7-й годині, цим і починається трудовий день. Здивувала цьогоріч присутність зовсім маленьких початківців, а це хлопці 2007-2008-го року. В Україні такий вік навіть не набирають у секції, а тут вони вже щось потроху демонструють, – ділиться своїми думками з Чорногорії Микола Неухацький.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version