додому Новини Торік Черкащина продовжувала торгувати з Росією

Торік Черкащина продовжувала торгувати з Росією

0

У 2015 році всі регіони України продовжували торгувати з Росією. Про це повідомляє "Кореспондент" на основі дослідження міжнародного центру інтернет-торгівлі Allbiz.

"Відзначилися лише Львівська, Рівненська, Івано-Франківська, Закарпатська і Тернопільська області, які найбільше торгували з Польщею, – зауважили аналітики. – І якщо це було очікуваним для Західної України, то несподіванкою стало те, що усі ці регіони також багато продавали продукції і в Росію."

Українські компанії найбільше виготовляли, продавали і перепродували продуктів харчування і напоїв. При цьому у них активно закуповували товар і російські партнери, незважаючи на ембарго і торгові заборони. За даними від Allbiz, частка цього ринку від загальної кількості замовлень в регіони становила 6,7%. У трійці топових також сільськогосподарська сфера із часткою у 4,7% і ринок одягу і взуття (3,1%).

Торгувала торік Черкащина з Польщею, Білоруссю та Росією. Лідерами за замовленнями були продукти харчування, сільськогосподарська продукція та будівельні матеріали.

"Найбільше онлайн-запитів на різні групи товарів у 2015 році надійшло до Києва – близько 30% від загальної кількості, – повідомили аналітики з Allbiz. – Це пов'язано з тим, що чимало підприємств зареєстровані саме в цьому місті. Загалом у регіонах найбільш запитуваними були товари підприємців з Харківської, Одеської і Дніпропетровської областей, а також Львівського і Київського регіонів. На ці п'ять областей припадає більше 1/3 від усіх онлайн-замовлень."

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащина – у десятці найбагатших областей.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version