додому Новини Томенко закликає не допустити "ночі бруду"

Томенко закликає не допустити "ночі бруду"

0

Голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, народний депутат родом із Чорнобаїівщини Микола Томенко закликав усіх учасників виборчої кампанії та ЗМІ до того, щоб гідно пройти останні дні цієї кампанії.

– Об’єктивно нинішня виборча кампанія є однією з найбільш демократичних, чесних і толерантних, порівняно з попередніми кампаніями. Скажімо, навряд чи хтось звинуватить владу в застосуванні адмінресурсу, який характеризував, як мінімум, останні парламентські вибори 2012 року, – зазначив Томенко.

Натомість він повідомив, що до нього як до Голови Комітету звертаються представники різних засобів масової інформації та деяких виборчих штабів з тим, що, особливо в останню добу перед виборами, деякими штабами кандидатів у президенти та на київських виборах готується так звана "ніч бруду".

Зокрема, у друкованих ЗМІ, листівках та Інтернет-виданнях планується масове поширення матеріалів з метою дискредитації лідерів виборчих перегонів як на президентських, так і на київських виборах.

Микола Томенко закликав учасників виборчої кампанії не допустити такої "ночі бруду" напередодні дня голосування.

– Життя не завершується 25 травня, а буде продовжуватися і в наступні дні. І більшість учасників виборчої кампанії зобов’язані спільно працювати, щоб остаточно зупинити війну проти України та перетворити її на процвітаючу європейську державу, – зазначив Микола Томенко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version