додому Новини Томенко розповів про долю обласних телеканалів

Томенко розповів про долю обласних телеканалів

0

Народний депутат України родом із Чорнобаївщини вважає, що на базі обласних телерадіокомпаній треба створювати регіональне суспільне телерадіомовлення.

Про це він заявив на відкритті всеукраїнського фестивалю "Кобзар єднає Україну", повідомляє прес-служба політика.

"Цілком зрозуміло, що лише на базі обласних телерадіокомпаній в областях може з’явитись суспільне за формою і українське за значенням телебачення і радіо. Навряд чи можна сподіватись від комерційних каналів, що вони будуть активно пропагувати українську культуру, історію, готувати дитячі чи спортивні програми", – сказав Томенко.

Він також нагадав, що відповідно до Закону України "Про суспільне телебачення і радіомовлення України", підтримано його пропозицію про необхідність правового регулювання статусу суспільного мовлення на регіональному рівні.

"Я сподіваюсь, що протягом шести місяців, як передбачено Законом "Про суспільне телебачення і радіомовлення України", уряд подасть нам пропозиції по створенню регіонального телерадіомовлення. Отож, ідея знищити чи приватизувати обласні телерадіокомпанії не буде реалізована, а на базі обласних телерадіокомпаній будуть мовити суспільні місцеві теле- і радіоканали!" – пообіцяв нардеп.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version