додому Новини "Той за чуба, той за рота": депутат Рибченко розповів свою версію п’яного...

"Той за чуба, той за рота": депутат Рибченко розповів свою версію п’яного дебошу (ВІДЕО)

0

Депутат обласної ради Олександр Рибченко прокоментував "ТСН" свій п’яний дебош, наїзд та бійку із афганцем Олегом Остапенком. За його версією, яка не має нічого спільного з версією поліції, на нього напали невідомі, розбили його машину і навіть стріляли.

"Осіб може за 30 було. У простріляне вікно лізуть. Фільм жахів: той за чуба, той за рота, той за кермо. Це не можна було передати. Хтось наносить травму в ногу, пах, нелюдський біль, я закричав. У цей час і назнімали таке відео", – розповідає свою версію подій депутат.

Рибченко стверджує, що не бив, а лише штовхнув Остапенка, бо той облаяв його дружину. Далі на нього напали невідомі, викрали із салону 15 тисяч доларів та ще й двічі вистрелили в автівку.

А чому сів п’яним за кермо – у поясненнях депутат облради кожного разу плутається. Спершу каже: "Не прив’язуйте мене до машини. Я втікав і захищав свою дружину". Згодом стверджує, що взагалі не був за кермом. Опісля – не заперечує, що таки керував автівкою: "Якщо я був у ресторані, то я пив горілку. І коли почали стріляти, то я поїхав".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаські нічні клуби та бари регулярно викликають поліцію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version