додому Новини Ткаченко взяв під контроль надання житла мешканцям скандального гуртожитку

Ткаченко взяв під контроль надання житла мешканцям скандального гуртожитку

0

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко взяв під особистий контроль питання надання житла двом черкащанкам Ларисі Стасенко та Людмилі Косенко, яких виселили із гуртожитка за адресою Горького, 4. Про це під час прес-конференції повідомив сам Юрій Олегович.

– Зараз постійно під дверима ОДА Косенко і Стасенко, яких виселили з гуртожитка і надали 5-кімнатну квартиру. Там немає умов. Це має вирішувати місцева влада. Але вона цього не робить. Я вже взяв це питання під контроль і попросив на обласному рівні вирішити тимчасово з житлом, – зазначив Ткаченко.

Нагадаємо, Лариса Стасенко та Людмила Косенко виступають проти виселення з гуртожитку за адресою Горького, 4, що раніше належав ПАТ "ТЕМП", а після продажу – комерційній структурі "Праймбуд". Нові власники вирішили робити там ремонт, що потребує виселення мешканців. Жінки вже зверталися до місцевої влади, до Кабміну, Адміністрації президента та навіть у посольства європейських держав, щоби ті вплинули на власників гуртожитку і їх таки не виселяли.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version