додому Новини Ткаченко просить Кравчука провести підсумковий круглий стіл національної єдності в Каневі

Ткаченко просить Кравчука провести підсумковий круглий стіл національної єдності в Каневі

0

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко ініціюватиме проведення останнього всеукраїнського круглого столу національної єдності в Каневі. Про це повідомляє прес-служба Ткаченка.

– Організувати стіл національної єдності на цій землі було б дуже символічною і знаковою подією, – зазначив Юрій Олегович. – Людина, яка візьме "Заповіт" Шевченка на цій землі, відчуваючи всю його глибину, силу кожного слова, більше не наважиться розпалювати конфлікти. Через це ми й закликаємо перших осіб держави та колишнього Президента України зібратися саме в Каневі, ухвалити вольове рішення і поставити крапку в цьому розбраті, який досі відбувається в Україні.

Нагадаємо, модератор всеукраїнського столу національної єдності, перший президент України Леонід Кравчук після засідання у Харкові заявив, що третє засідання відбудеться 21 травня в Черкасах. Тоді Юрій Ткаченко вийшов із пропозицією провести його в Каневі Черкаської області, оскільки саме 21-22 травня проходитимуть Шевченківські дні. Втім його провели в Миколаєві.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version