додому Новини Ткаченко: "Нарешті Черкаси отримали законного мера"

Ткаченко: "Нарешті Черкаси отримали законного мера"

0

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко подякував новому складу ТВК за оперативність у встановленні результатів на виборах міського голови Черкас. Нагадаємо, в мерській гонці вже офіційно переміг лідер Парті вільних демократів Сергій Одарич.

– Нарешті Черкаси отримали законного мера. Було очевидно, що вибори відбулись легітимно і без порушень. Проте попередній склад міського тервиборчкому умисно затягував оголошення його результатів, – зазначив Юрій Олегович.

Обласний очільник сподівається, що за недотримання термінів оголошення виборів, попередній склад комісії понесе відповідальність, інформує прес-служба ОДА.

Законність виборів підтверджує і голова міської ТВК Костянтин Іванов.

– Вибори міського голови відбулись легітимно і без порушень. Комісія встановила результати на основі протоколів Соснівського і Придніпровського виборчих комісій, за винятком 5 дільниць, результати голосування на яких були раніше скасовані, – зазначає Костянтин Іванов. – Комісією ухвалене законне рішення, згідно з яким лідирує Сергій Одарич, що набрав понад 50 тисяч голосів черкасців, Анатолій Бондаренко – понад 30 тисяч, Микола Булатецький – понад 14 тисяч.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version