додому Новини Тіло вбитого чоловіка на Миколаївщині відправили на повторну експертизу в Умань

Тіло вбитого чоловіка на Миколаївщині відправили на повторну експертизу в Умань

0

Тіло вбитого в Кривому Озері Миколаївської області чоловіка 25 серпня відправили на повторну судово-медичну експертизу, повідомляє Новини N.

Як зауважили родичі потерпілого прокуратура була проти проведення повторної експертизи. В результаті, після тривалих роздумів, родичі вирішили везти тіло вбитого на повторну експертизу на свій страх і ризик. Вибрали Умань, яка розташована найближче – менш ніж за годину їзди від Кривого Озера.

Близько 13.00 родичі з тілом Олександра Цукерман прибули до Умані. У місцевому бюро судово-медичних експертиз тіло по початку відмовлялися приймати через відсутність належним чином оформлених документів, в першу чергу, направлення на СМЕ. Однак, після досить тривалої процедури узгодження з вищим керівництвом тіло на експертизу все-таки прийняли. Експертиза буде проведена 26 серпня.

Зауважимо, у Кривому Озері поліцейські забили до смерті чоловіка, якого приїхали затримати. При висновку судово-медичної експертизи, проведеної Миколаївським обласним бюро судово-медичних експертиз, йдеться, що чоловік помер від вогнепальних поранень. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одному з барів на Черкащині хлопця забили до смерті.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version