додому Новини Тальнівського мера звинуватили у підробці службових документів

Тальнівського мера звинуватили у підробці службових документів

0

Міського голову міста Тальне Олександра Біленка звинуватили у службовій підробці документів. Внаслідок його дій незаконно приватизували Тальнівський комбінат хлібопродуктів. Олександру Біленку оголосили про підозру, повідомляє gazeta.ua.

Правоохоронці давно порушили кримінальне провадження за фактом приватизації місцевого КХП структурами борошномельного олігарха Олександра Короткова. У 2010 році виконком Тальнівської міської ради визнав, що дочірнє підприємство державної компанії "Хліб України" Тальнівський КХП відтепер є не державною, а приватною власністю. Таке рішення дозволило тодішньому регіоналу Олександрові Короткову стати одноосібним власником великого промислового гіганта. Розслідування справи тяглося кілька років. Паралельно держава судилася із структурами Короткова, не визнаючи за ними права власності. У цьому році Коротков програв усі суди.

За підробку документів передбачено покарання – штраф або позбавлення волі строком до трьох років. Якщо дії потягли за собою тяжку наслідки – до п’яти років.

Нагадаємо, що Олександр Біленко п'ять разів обирався міським головою Тального. Востаннє – в жовтні цього року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, винуватця ДТП, через якого загинуло троє людей судитимуть.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version