додому Новини Свободівець: Донбас перетворили на територію грабежів і розстрілів мирних громадян

Свободівець: Донбас перетворили на територію грабежів і розстрілів мирних громадян

0

Народний депутат, уповноважений від ВО "Свобода" у Черкаській області Юрій Сиротюк вважає, що Україна не повинна зупиняти антитерористичну операцію ані на вихідні, ані на свята. Про це він заявив на брифінгу у Верховній Раді.

За словами свободівця, зараз Донбас перетворено на "територію грабежів, поборів та розстрілів мирних громадян".

– Там уже переслідують українців, які складають більшість жителів Донбасу і півдня України. Ба більше, людей вже не просто переслідують, а вбивають! Тому наші силові структури не повинні зупиняти антитерористичну операцію ні на вихідні, ні на свята – чим швидше закінчимо операцію, тим швидше жителі Донбасу зможуть жити спокійно, – заявив Сиротюк.

Він висловив сподівання, що антитерористична операція, що зараз триває, буде рішучою та швидкою.

– Усі російські спецпризначенці-диверсанти, весь обмежений контингент угрупування російських спецпідрозділів, які застосовують терористичні методики на нашій території, має бути знищено. Так діють у цілому світі, – додав Сиротюк.

Натомість українців, які співпрацюють з терористами, олігархів, які фінансують терористів, дрібний кримінальний контингент, залучений до "підтримки" сепаратизму, слід притягнути до кримінальної відповідальности, вважає народний депутат.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version