додому Новини Свинарчук змінив прізвище на новій посаді

Свинарчук змінив прізвище на новій посаді

0

Президент корпорації "Богдан" Олег Свинарчук змінив своє прізвище на Гладковський. Про це пише видання "Деловая столица".

Ще навесні цього року Порошенко довірив Свинарчуку курирування виборчою кампанією в чотирьох областях – Волинській, Херсонській, Хмельницькій та Черкаській. А 13 серпня Порошенко призначив Свинарчука головою Міжвідомчої комісії з військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

Після цього призначення Свинарчук змінив прізвище на Гладковський (по матері).

"Вже хоча б з цього можна зробити висновок, що його роль не буде чисто технічною та, що отримана ним посада, стане трампліном для подальшої політичної кар'єри. Міжвідомча комісія – це майданчик для узгодження інтересів і пропозицій президентської адміністрації, РНБО, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Секретаріату Кабміну, ряду міністерств (закордонних справ, оборони, фінансів, економічного розвитку і торгівлі), Державної фіскальної служби, Держслужби експортного контролю, Державного космічного агентства і держконцерну "Укроборонпром". На посаді голови комісії Олег Гладковський має можливість увійти в курс діяльності всіх вищезгаданих структур, і не виключено, що в якийсь із них він з часом займе крісло керівника (якщо десь воно звільниться). Або ж відразу отримає посаду першого віце-прем'єра, яка поки що залишається вакантною", – пише видання.

Для цього йому потрібно як мінімум не зробити помилок на своїй нинішній посаді. А бажано продемонструвати ефективну роботу, оскільки обидві складові діяльності комісії – військово-технічне співробітництво та експортний контроль – зараз принципово важливі для всієї сфери безпеки і оборони України, так само як і для вступу в НАТО та ЄС.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version