додому Новини "Стоп фашизму в Росії!": у Черкасах порівняли Путіна з Гітлером (ВІДЕО, ФОТО)

"Стоп фашизму в Росії!": у Черкасах порівняли Путіна з Гітлером (ВІДЕО, ФОТО)

0

Акція "Стоп фашизму в Росії" відбулася в Черкасах 22 червня, у день чергової річниці Другої світової війни. Представники всеукраїнського об'єднання "Автомайдан" з'їхалися до нашого міста для того, щоб нагадати: сучасна російська агресія надто схожа на гітлерівську. Так, із плакатами "Гітлер-Сталін-Путін", "Стоп фашизм в Росії" активісти нагадали про те, що проти України зараз ведуть жорстоку інформаційну війну.

– Ця брехня має бути призупинена. Має початися рух по всьому світові, нас мають підтримати європейські країни. Я знаю, що зараз усі все розуміють, але мають і публічно говорити про те, що відбувається. Я не знаю проти кого воює Росія, адже там стільки вихідців з нашої землі: політики, актори, співаки. Там потужна українська діаспора, – прокоментував стан інформаційної війни голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, який також прибув на акцію.

Один із автомайданівців Анатолій Стеценко розповідає, що подібні акції відбулися в багатьох містах України й представники всеукраїнського об'єднання планують надалі організовувати подібні заходи для того, щоб громадськість не залишалася осторонь подій в Україні.

Джерело відео: "Про все"

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version