додому Новини "Старушка" черкаських волонтерів витримала далеку поїздку в АТО (ФОТО)

"Старушка" черкаських волонтерів витримала далеку поїздку в АТО (ФОТО)

0

На старенькому іржавому, проте завантаженому доверху "Москвичі" волонтери з Черкас вирушили на Донбас у прифронтову зону. Незважаючи на жахливий стан автомобіля, черкащанам вдалося передати усю зібрану гуманітарну та повернутися без зайвих пригод.

"Їхати екіпажу на такому авто на такі відстані – то вже героїзм. Зате командир досвідчений – Лора Когут", – пише у Facebook голова ГО "Наш батальйон" В’ячеслав Скічко.

За його словами, бійцям на передову вони відвезли одяг, харчі, миючі та гігієнічні засоби, засоби від комарів. До всього додали ще дві розгрузки та маскувальні "кікімори".

"Коли я побачила наш транспортний засіб, на якому планувалося їхати на фронт, то перше, що прийшло на думку: "Хоч би цей "Москвич" доїхав до першого блокпосту". Та потім , коли ми його завантажили, додали причеп та закинули наверх багажника два інвалідні візки, стало ще "страшніше". Так починалась наша далека подорож до Донеччини… Ми вирушили в ніч, – розповідає голова БФ "Час надії" Лариса Когут.

 

Незважаючи на зовнішній вигляд, автомобіль волонтерів ні разу не підвів у дорозі, не зламався, не зачхав, хоч і потрапляли на такі "дороги", що можна було залишити колеса і не тільки.

Зараз волонтери шукають кошти на власний мікроавтобус, аби продовжувати возити допомогу нашим військовим.

Як повідомляв сайт vikka.ua, спортзал імені загиблого атовця невдовзі з’явиться в Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version